Het is volop zomer en het is weer eens crisis bij de familie Appeltje. Waar zullen ze dit jaar naartoe gaan op vakantie? Bettie denkt dat de camping het meest geschikt is, en ma Appeltje weet dan precies waar ze moeten zijn. Maar pa Appeltje is bang dat er verschrikkelijke gevaren loeren, daar in de wilde natuur, terwijl Ollie alleen maar geïnteresseerd is of er wel discotheken zijn en Aaf het liefst thuisblijft om boeken van Duitse filosofen te lezen.
Lukt het goeie ouwe George om de familie Appeltje op één lijn te krijgen en ze een heerlijk actieve vakantie te bezorgen?

 

Van dezelfde auteur en illustrator: Goeie ouwe George.

De hond George heeft alle touwtjes in handen bij dit dramatische probleemgezin en daarmee treft Rosoff de menselijke chaos en hang naar gemakzucht. Haar boodschap is helder: problemen zijn er om opgelost te worden. Hoewel je daar soms wel wat onzichtbare hulp bij kunt gebruiken.
Juryrapport Vlag en Wimpels, 2020

Een vlot, luchtig en vooral grappig verhaal met karikaturale personages.
Bas Maliepaard, dagblad Trouw

De kleine illustraties in kleur van Georgien Overwater leveren commentaar op de gebeurtenissen, soms op één zinnetje of gedachtegang, en zijn al net zo grappig als het verhaal.
Jaap Friso, Jaapleest.nl

 

Boeken

€ 14,95
€ 14,95